Maaeluministeerium, MTÜ Eesti Maaturism ning Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda kutsuvad Teid 27. augustil 2019. a kohaliku toidu tarnemudelit tutvustavale seminarile.
Seminar toimub Ööbiku Gastronoomiatalus Raplamaal, kus arutletakse kohaliku toidu pakkumisega seotud teemadel:
– Tutvustatakse rahvusvahelise koostööprojekti „Baltic Sea Food“ raames valminud toidu tarnemudelit;
– Plaanidest tarnemudeli rakendamisel räägivad projekti pilootpiirkondade esindajad Lii Kirves (OÜ Saarte Sahver) ja Merle Vall (TÜ Taluturg);
– Antakse ülevaade e-platvormide kasutamise võimalustest toidu pakkumisel Rootsi platvormi www.stockfiller.com näitel;
– Ootustest kohaliku toidu tarnijatele kõneleb Ants Uustalu Ööbiku Gastronoomiatalust;
– Oma lugu kohaliku toidu ja joogi pakkumisest räägib vastavatud Eesti Veini Kambri eestvedaja Tuuli Klementa.
Seminarile ootame osalema Eestis tegutsevaid toiduvõrgustikke, kohalikku toitu kasutavaid toidupakkujaid, toidutootjate ning talupoodide ja -turgude esindajaid.
Suur tänu kõigile, kes on juba osalemisest teavitanud, ent palume kõigil huvilistel oma osalemine kinnitada hiljemalt 19.08.2019 lingil: https://forms.gle/Yhz4BHg7i3PPvXBK8
Seminari kava: Seminari kava 27.08.2019[1]
Seminar toimub rahvusvahelise koostööprojekti “Baltic Sea Food” raames.