Head tootmis- ja hügieenitavad ning söödahügieen
PÄEVAKAVA:
10:30 – 11:00 Kogunemine, pakume tervituskohvi
11:00 – 11:45 Söötmise korraldus farmis – Sven Tammoja, Woltevis OÜ;
11:45 – 12:30 Farmi söödaeelarve koostamine – Sven Tammoja (Rakveres) // Pilleriin Puskar, Alltech Eesti OÜ (Pärnus);
12:30 – 13:00 KOHVIPAUS
13:00 – 13:45 Söötade analüüs, selle võimalused ja praktiline olulisus – Andres Olt, EMÜ Veterinaarmeditsiini instituut
13:45 – 14:30 Inimtoiduks mittesobiv toidukasutamine söödaks – Eda Ernes, Maaeluministeerium
Infopäev on sihtrühmale TASUTA.
NB! Registreerige osalemissoov varakult SIIN või www.pikk.ee (vt sündmuste kalender) või EPKK kodulehel www.epkk.ee
Eelregistreerimine on oluline vajalike dokumentide vormistamiseks ning toitlustuse tellimiseks ning lõpeb 28. novembril!
detsember 3, 2018
Schedule
Date: