Seakasvatuse aastakonverents 2018
Toimumiskoht: Rakvere Aqva Konverentsikeskus
Aeg: 7. november 2018
Kestus: 4 akadeemilist tundi
Moderaator: Marko Kass
PÄEVAKAVA
9:30 – 10:00 Registreerumine ja tervituskohv
10:00 – 10:10 Konverentsi avamine – Tiina Saron, EPKK juhatuse liige
I Sessioon
10:10 – 10:30 Olukord Eesti sealihasektoris ja riigipoolsed toetusmeetmed – Maaeluministeeriumi esindaja
10:30 – 11:00 Sealihaturg Euroopas – Raluca Rusu, Euroopa Komisjon
11:00 – 11:20 Eesti sealihasektor arvudes – Marju Aamissepp, Põllumajandusuuringute Keskus
11:20 – 11:40 Sealihatootmine jätkuvalt tõmbetuultes – Urmas Laht, Eesti Tõusigade Aretusühistu
11:40 – 12:00 Küsimused/vastused/arutelu
12:00 – 13:00 LÕUNA*
II Sessioon
13:00 – 13:20 Liha kvaliteet ja vastutustundlik antibiootikumide kasutamine, töötleja vaade – Daniel Frydendal, AS Rakvere Farmid
13:20 – 13:40 Söödatööstuse tooraine ja teravilja hetkeolukord ning prognoosid – Rivo Pent, Anu Ait OÜ; Janno Toomet, Kevili
13:40 – 14:00 Liha meie menüüs, toitumisteadlase vaade – Esineja täpsustamisel
14:00 – 14:30 Küsimused/vastused/arutelu
Konverentsi kokkuvõte ja lõpetamine
Foorumile on oodatud kõik lihasektori esindajad: põllumehed, loomakasvatajad, tööstuste esindajad ja teised sektoriga seotud ettevõtjad ning huvilised.
Konverentsil osalemine on tasuta.
NB! Konverentsil osalemiseks on vajalik eelnev registreerimine, mida palume teha esimesel võimalusel või kuni 30. oktoobrini SIIN.
Registreerimisvormid on avatud ka meie kodulehel www.epkk.ee ja www.pikk.ee (vt sündmuste kalender).
Ootame rohket osavõttu!
Lisainfo: EPKK juhatuse liige Tiina Saron, tiina.saron@epkk.ee, tel 51 31 535